NOT═CIES

19 d'agost de 2007

Ja podem anunciar que el nou rector de les parr˛quies de Santa Maria de Capellades, Sant Joan B. de la Torre de Claramunt i Sant Salvador de Vilanova d'Espoia serÓ Mn. FREDERIC ESTEVE CAĐAMERAS, de 45 anys, fins ara rector de dues parr˛quies de Corbera de Llobregat, Santa Maria i Sant Antoni Abat.
TambÚ podem comunicar que Mn. RICARD HERN┴NDEZ TAUL╔, de 38 anys, serÓ el nou rector de les parr˛quies de Sant Bartomeu de Vallbona d'Anoia i Sant Salvador de Cabrera d'Igualada, mantenint el seu servei com a rector de Sant Pere de Masquefa i de la Immaculada Concepciˇ de la Beguda. SerÓ rector de Vallbona amb l'ajut i coordinaciˇ de la parroquia de Piera amb Mn. Ramˇn Bosch.

El diumenge, 16 de setembre, en l'eucaristia de les 8 del vespre, Mn. FREDERIC ESTEVE entrarÓ com a rector de Santa Maria de Capellades.
El diumenge, 23 de setembre, ho farÓ a les parr˛quies de Sant joan B. de la Torre de Claramunt (en l'eucaristia de les 10 del matÝ) i de Sant Salvador de Vilanova d'Espoia (en l'eucaristia de les 12 del matÝ).
El diumenge, 9 de setembre, a l'1 del migdia, Mn. RICARD HERN┴NDEZ serÓ presentat com a nou rector de Sant Bartomeu de Vallbona d'Anoia i Sant Salvador de Cabrera d'Igualada.

Que s'hagi celebrat l'entrada dels nous rectors no vol dir que coincideixi amb el relleu real a les rectories. Segurament, aquests relleus tardaran unes setmanes mÚs.
Mn. Adolf, Mn. Carles i Mn. Pere celebrarem, el DIVENDRES 14 DE SETEMBRE, en la missa vespertina de les 8, una eucaristia d'acciˇ de grÓcies. Ens agradarÓ donar les grÓcies a DÚu per tot el rebut amb vosaltres.
- Mn. Adolf, Mn. Carles i Mn. Pere -