ANUNCIA

TORNAR

La parròquia anuncia i aprofundeix (mitjançant la catequesi) en el missatge de Jesucrist, la seva encarnació, mort i resurrecció.

Als infants
Als adolescents
Als joves

 

Als infants.

·        Itinerari catequètic.

Us oferim un camí que et permeti, mica en mica, anar coneixent més i més a Jesús. Aquest camí el fem en grup i amb l’ajut d’una catequista. Segons els curs que fas a l’escola o al col·legi pots veure en quin punt estàs de l’itinerari.

2on de primària à Amb nosaltres 1

3er de primària à Amb nosaltres 2

4rt de primària à Veniu amb mi

5è de primària à Veniu amb mi

6è de primària à Sereu els meus testimonis

Per apuntar-t’he només cal que vinguis a la rectoria i omplis la fitxa d’inscripció, durant la última setmana d’agost i la primera quinzena de setembre. El llibre de catequesi els pots comprar, com sempre, a les diferents llibreries de Capellades.

·        Catequesi familiar.

Els infants, aquest camí no el feu sols, el feu amb la vostra família. Per això també hi ha les trobades familiars. Són al llarg del curs, una hora el dissabte a la tarda, a la rectoria. Les dates de trobada pel curs 2003 – 2004 són les següents:

·        La primera comunió.

Durant la pasqua del segon any de l’itinerari catequètic es pot participar per primera vegada de l’eucaristia. Les catequistes ja us informaran.

·        Esplai Aliret.

Adreçat a infants i adolescents que cursin enguany qualsevol curs entre primer de primària i segon d’ESO. Les activitats de l’Esplai es desenvolupen els dissabtes de quatre a sis de la tarda. El preu de tot el curs és de 40 euros. Per inscriure-us adreceu-vos a la rectoria durant la primera quinzena de setembre.

·        Colònies Arxiprestals.

Es duen a terme amb la resta de les parròquies del nostre arxiprestat. Durant els mesos d’estiu, uns dies de convivència, aventura i descoberta. Les dates d’aquest estiu són del vint-i-vuit de juliol al dos d’agost, al Casal de l’Esperança, Ogassa (El Ripollès).

Tornar a dalt

 

Als adolescents.

·        Itinerari catequètic.

Us oferim continuar el camí que vau iniciar amb la catequesi. Aquest camí el continuem fent en grup i amb l’ajut d’una catequista. Segons els curs que fas pots veure en quin punt estàs de l’itinerari.

1er d’ESO à Tretze, catorze I

2on d’ESO à Tretze, catorze II

3er d’ESO à Quinze, setze, disset

4rt d’ESO à Quinze, setze, disset

Per apuntar-t’he només cal que vinguis a la rectoria i omplis la fitxa d’inscripció, durant la última setmana d’agost i la primera quinzena de setembre. El llibre de catequesi els pots comprar, com sempre, a les diferents llibreries de Capellades, però és millor que t’esperis a començar la catequesi.

·        La confirmació.

Durant el primer advent, un cop finalitzat l’itinerari catequètic es pot participar del sagrament de la Confirmació per a ser confirmats per l’Esperit Sant. Durant el primer trimestre d’aquell curs ens preparem intensament per aquest esdeveniment. Les catequistes ja us informaran.

·        Esplai Aliret.

Adreçat a infants i adolescents que cursin enguany qualsevol curs entre primer de primària i segon d’ESO. Les activitats de l’Esplai es desenvolupen els dissabtes de quatre a sis de la tarda. El preu de tot el curs és de trenta – sis euros. Per inscriure-us adreceu-vos a la rectoria durant la primera quinzena de setembre.

·        Colònies Arxiprestals.

Es duen a terme amb la resta de les parròquies del nostre arxiprestat. Durant els mesos d’estiu, uns dies de convivència, aventura i descoberta. Fins a 2on d’ESO. Les dates d’aquest estiu són del vint-i-vuit de juliol al dos d’agost, al Casal de l’Esperança, Ogassa (El Ripollès).

·        Campaments de Confirmació.

Es duen a terme amb la resta de les parròquies del nostre arxiprestat. Durant els mesos d’estiu, uns dies de convivència, aventura i descoberta. A partir de 3er d’ESO. Les dates d’aquest estiu són del trenta de juny al tres de juliol, al Molí de Campalans, Borredà (El Berguedà).

 

També, al llarg del curs participem en les trobades que es convoquen a nivell de Zona Pastoral (arxiprestat de Garraf, Vilafranca, Anoia i Piera – Capellades) i a nivell de l’Arquebisbat de Barcelona (Trobada de l’ESO)

Tornar a dalt

 

Als joves.

·        Itinerari catequètic.

Un cop confirmats, l’itinerari, el camí, continua. La proposta és aprofundir en la Paraula de Déu i en la nostra acció com a cristians. Això ho fem amb l’estudi d’evangeli i la revisió de vida.

·        Caravana

Són un grapat d’activitats organitzades pels joves de les parròquies de l’arxiprestat; per a trobar-nos i fer camí conjuntament.

Cada inici de curs decidim un fil conductor i les activitats a realitzar. Durant l’estiu organitzem el Carromato.

Tornar a dalt