ANUNCIA

TORNAR

La parròquia anuncia i aprofundeix (mitjançant la catequesi) en el missatge de Jesucrist, la seva encarnació, mort i resurrecció.

Als adults
Mitjans de comunicació

Als adults.

·        Grups d’adults

Oferim la possibilitat de formar part de grups de matrimonis i / o adults, amb la modalitat de la revisió de vida. Actualment a la parròquia ja existeixen varis grups d’aquests, que s’articulen dins del Moviment de Pobles i Comarques.

·        Jornades de formació

A nivell arxiprestal organitzem jornades de formació al llarg del curs. Les fem coincidir amb l’inici de curs i amb la quaresma. Es duen a terme els dilluns al vespre – nit en les diferents parròquies de l’arxiprestat.

Tornar a dalt

 

Mitjans de comunicació.

La parròquia també fa us dels mitjans de comunicació social per a fer-se present en la nostra població.

Full Parroquial.

L’editem cada setmana. El podeu trobar a l’entrada de l’església. Vol ser un ajut per a comprendre i actualitzar la Paraula de Déu que se’ns proclama a l’eucaristia dominical, i un mitjà d’informació de la vida de la parròquia.

La Miranda.

Intentem fer-nos presents en cada número d’aquesta publicació del nostre municipi. Especialment ens fem ressò de les experiències de mn. Sisco al Camerun.

Ràdio Capellades.

Des d’aquest mes de juliol hem iniciat un programa a Ràdio Capellades, al 104.7 FM.

Professores de religió

La parròquia es fa present en l’escola pública mitjançant les professores de religió  que imparteixen aquesta assignatura a aquells infants que ho escullen lliurement. Els pares, ja sabeu, que alhora de fer la preinscripció i la matriculació teniu dret a escollir aquesta assignatura per als vostres fills i filles.

Tornar a dalt